• Kaitajärven Tila Maatilamatkailu Ilmakuva
  • Mökkivuokraus aktiviteetit Onginta
  • Mökkivuokraus Juhannus Maisema
  • Kaitajärven Tila Maatilamatkailu Latotanssit
  • Mökkivuokraus Rantamökki Tyttö Haaveilee
  • Mökkivuokraus Tytöt laiturilla
  • Mökkivuokraus Rantamökki Rantasauna

Vielä ollaan yhtenä kappaleena. Laskettuun aikaan on enää reilut pari viikkoa. Kyllä jännittää. Valmistelut on lähestulkoon tehtynä, pinnasänky odottaa vielä paketissaan kokoamista, mutta jospa isäntä senkin saisi kokoon viikonlopun aikana.

Ensi viikolla haemme teurastamolta lihapalautukset. Karitsat menivät kuin kuumille kiville, viimeisille jouduin jo laittamaan varaukset seuraavaan erään. Pääsiäisen alle meille jäi vielä 10 karitsaa, toivottavasti vain saamme niille teurastusajan sovittua. Seuraavat myyntierät saammekin sitten valitettavasti vasta ensi syksylle, kunhan uudet tulokkaat syntyvät ja kesän ajan kasvavat. Odottelen uusia karitsoita viikolta 9 alkaen. Nyt uuhia on kuutisenkymmentä, joten karitsamäärä tulee olemaan hieman suurempi kuin viime keväänä.

Kesän mökkiviikotkin ovat herättäneet ihmisten mielenkiinnon. Lähes päivittäin on tullut uusia kyselyitä ja varauksiakin alkaa pikkuhiljaa ilmaantua. Niskalan mökkiä parannettiin vielä ennestään ja ekokäymälä vaihdettiin vesivessaan.

Olemme saaneet ely-keskukselta myönteisen päätöksen kehittämissuunnitelman tekemiseen sauna- ja kokoustilojen laajentamiseksi. Tarkoituksen olisi rakentaa tilojen yhteyteen keittiötilat ja lihan suoramyyntipiste, jolloin lihaa voisi olla ympäri vuoden tarjolla ilman etukäteisvarauksia. Rakentaminen aloitettaisiin tänä syksynä jos laskelmat näyttävät kannattavilta ja investointiin saataisiin ely-keskuksen tuki. Voi myös olla, että jos luvut näyttävät huonoa, emme projektiin ala ollenkaan.

Vauvan syntymä kuitenkin tässä keväällä hieman hiljentää pakostakin vauhtia, onneksi olen nyt loppuajasta ehtinyt huilailla ja työt ovat olleet paperivoittoisia.

Kesästä odotamme ja toivomme jälleen vilkasta, ainakin isännälle on jo työtilauksia pihatöiden osalta kertynyt jo mukavasti. Kevättä on kuitenkin vielä pitkän matkaa jäljellä, Niskalassa on paljon vapaita viikkoja, lähteekäpä viettämään laatuaikaa luonnon helmaan hiihdellen ja paljussa pulikoiden! Latuja teemme tarpeen mukaan lähialueille omalla moottorikelkalla ja latuhöylällä!

Liitteenä kuva tekemistäni huopatöppösistä, jotka tein tulevalle vauvallemme ja joita aion jatkossa valmistaa myyntiinkin omien lampaidemme villasta tietenkin!

- Menni -

tppset nettiin

Kaitajärven Tilan vuokramökit ja rantasaunat

Mökit

Rantamökkien vuokrausta kauniissa maalaismaisemissa Tilamme mailta löytyy yhdeksän erikokoista ja -tasoista mökkiä. Kaikki mökkimme ovat hyvinvarusteltuja, niissä pärjäilee omatoimisesti niin ruoanlaiton kuin peseytymisenkin puolesta. Niskala ja Paukkila ovat…
Kaitajärven maatilamatkailu tila

Tila

Kaitajärven Tila - Koe perinteikkään maatilan tunnelma Kaitajärven tila on perinteikäs maatila Ruoveden kunnan Haukkamaan kylässä Pohjois-Pirkanmaalla. Kaitajärven tila on ollut suvussa ainakin vuodesta 1807 lähtien. Ensimmäiset merkinnät tilan lohkomisesta…

Koneurakointi

Suoritamme kaikki maanrakennukseen ja koneurakointiin liittyvät työt vuosien kokemuksella ja kattavalla kalustolla Rakennuksien pohjatyöt, ojankaivuut, maansiirto ym traktorityöt jne. Tutustu lisää sivun valikosta.
Kaitajärven Tilan ravintola Haukkamaan Paimen ruokailu

Ravintola

Ravintola Haukkamaan Paimen - Tunnelmallinen ravintola niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin Linkki Oiva-raporttiin: Hae yrityksiä - Oivahymy Keväällä 2014 valmistunut ravintolamme Haukkamaan Paimen on monikäyttöinen ja muuntuva tila kaikkiin elämäsi…
Kaitajärven Tila nähtävyydet Helvetinkolu Helvetinjärven Kansallispuistossa

Nähtävyydet

Nähtävyydet - Luontoa ja kulttuuria Helvetinjärven Kansallispuisto, Helvetinkolu Helvetinjärven kansallispuisto on vuonna 1982 perustettu, Metsähallituksen ylläpitämä kansallispuisto aivan tilan maiden läheisyydessä. Helvetinjärven kansallispuisto edustaa…
Kaitaärven Tilan savusauna tytöt saunoo

Tilaussaunat

Tilaussaunat - Perinteinen ja savusauna lämpiävät asiakkaan toiveesta Tykypäivä, kokouspäivä, saunailta, polttarit? Sauna kuuluu suomalaiseen elämäntapaan! Tilallamme käytössänne on kaksi tilaussaunaa; puulämmitteisellä kiukaalla varustettu 10-hengen sauna sekä…