Tietoa mökin varaajalle

Mökin voit varata joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai sivun kohdasta varaus.

Varauksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen (18-v.).

Varauksesta veloitetaan sadan euron (juhannus ym 150 €) varausmaksu, joka varaajan tulee suorittaa kahden viikon kuluessa varauksen tekemisestä. Mikäli varausmaksua ei suoriteta ajallaan, varaus raukeaa. Varausmaksua ei palauteta.

Loppumaksun voi suorittaa joko samalla kertaa tai viikon ennen varauksen alkua. Saat laskut varausmaksusta ja loppumaksusta sähköpostiisi erillisenä viestinä. Mikäli varauksen alkuun on alle viikko, tulee koko maksu suorittaa kerralla.

Jos vuokralainen ei saavu ajallaan tai lopettaa loman kesken varauskauden, ei vuokrasummaa palauteta. Myös mikäli varaus joudutaan keskeyttämään vuokralaisen häiriökäyttäytymisen takia, ei vuokraa palateta.

Vuokraan sisältyy polttopuut, kaasut, vessa- ja talouspaperia sekä kertakäyttöpeflettejä. Myös sähkö ja vesi kuuluvat hintaan sekä siivousvälineet- ja aineet. Myös tiskiainetta löytyy mökeistä.

Asiakas luovuttaa mökin ja avaimet lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä ellei toisin ole sovittu. Avaimet palautetaan tilalle, mikäli erikseen ei ole sovittu, että ne voi jättää mökille. 

Loppusiivouksen voi tilata lisäpalveluna, mutta se tulee tehdä varauksen yhteydessä tai viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen alkua..

Loppusiivoukseen kuuluu astioiden tiskaus, roskien vienti roskikseen, sänkyjen petaus, mattojen tomutus, tasojen pyyhintä, lattioiden imurointi/lakaisu ja pesu. Tuhkien tyhjäys pesistä ja kylpytynnyrin tyhjäys. Myös sauna ja vessa tulee siivota. Pihamaa ja grillikatos jätetään siistiin kuntoon, grilli tulee puhdistaa. 

 

Ilmoitathan saapumisajankohtasi isäntäparille, jolloin joku on varnasti tilalla paikalla antamassa avaimet ja neuvot mökille. Avaimet saat tilalta Kaitajärventie 46, 34870 VISUVESI (navigaattoriin kannattaa laittaa paikkakunnaksi Ruovesi).

Mikäli saavut Ylöjärvi-Kuru suunnasta, navigaattori todennäköisesti neuvoo sinut kääntymään nimettömälle tielle kantatie 65:lta. Älä kuitenkaan käytä tätä oikotietä ainakaan talviaikaan, sillä välitiellä ei ole talvikunnossapitoa. Aja siis Vaskivedelle asti ja käänny sieltä oikealle Pihtisalmentielle (Pouru-Ruovesi).

 

Isäntäpari auttaa mielellään kaikissa asioissa mökillä. Älä siis epäröi ongelmatilanteessa ottaa yhteyttä!