Aktiviteetit - monimuotoinen luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Marjastus ja sienestys

Kaikkien mökkien ympärillä on hyvät marjastus- ja sienestysmaastot. Mustikoita ja puolukoita kasvaa yllinkyllin. Sieniä taas löytyy sekasienistä aina kanttarelleihin ja varsinkin suppilovahveroille maastot ovat suotuisat. Marjastus ja sienestyshän kuuluvat jokamiehen oikeuksiin, joten tilan maiden ulkopuolellekin voi lähteä satoa keräämään!

Patikointi ja retkeily

Suosittu patikointireitti Pirkan taival kulkee maittemme läpi. Pirkan taivalta pitkin pääset patikoimaan esimerkiksi Helvetinkolulle ja Haukanhiedalle (näistä lisää kohdassa nähtävyydet). Lisätietoja Pirkan taipaleen vaellusreitistöstä löydät esimerkiksi sivustolta: www.saunalahti.fi/eeromari/outdoor/pirkanmaa.html

Saat meiltä lainaan tarvittaessa myös polkupyöriä.

Kalastus

Mökeillä on omat soutuveneet ja pelastusliivejä. Niskalan vuokralaiset pääsevät kalastelemaan Kaitajärveen, rannasta löytyy vene ja liivejä mökiltä. Mökeiltä löytyy myös mato-onkia tai ainakin vapoja, siimat tuppaavat olemaan aina sekaisin, joten omat mato-onget kannattaa ottaa mukaan. Mökeille on maksettu myös verkko- ja katiskanpito-oikeus Kaitajärveen, Pikku-Auniseen sekä Iso-Auniseen.

Myös tilan mailla olevista lammikoista voi koittaa onneaan, kesällä vaikkapa virvelillä ja talvella pillkien; niistä saattaa koukkuun tarttua lohikalojakin.

Metsästys

Valtion pienriistametsästysalue nro 6645 alkaa aivan mökin tuntumasta. Luvan ja lisätietoja voit hankkia osoitteesta www.eraluvat.fi

Tilan mailla on myös mahdollista päästä jänistämään isännän ja Misti-ajokoiran kanssa. Kysy lisää!