• Kaitajärven Tilan tilaus savusauna tytöt terassilla
  • Kaitajärven Tilan tilaus savusauna
  • Kaitajärven Tilan tilaus savusaunan laituri
  • Kaitajärven Tilan tilaus savusauna tytöt laiturilla
  • Mökkivuokraus Savusauna Tyttö Haaveilee

Tilaussaunat - Perinteinen ja savusauna lämpiävät asiakkaan toiveesta

Tykypäivä, kokouspäivä, saunailta, polttarit? Sauna kuuluu suomalaiseen elämäntapaan! Tilallamme käytössänne on kaksi tilaussaunaa; puulämmitteisellä kiukaalla varustettu 10-hengen sauna sekä tunnelmallinen savusauna lammen rannalla parinsadan metrin päässä päätilalta.

Tilaussauna tilalla

Tilaussauna sijaitsee ravintolamme yhteydessä. Saunaan mahtuu kerralla kymmenkunta henkeä ja Harvian 200-kiloinen puulämmiteinen kius takaa maittavat ja pehmeät löylyt.

Saunan hinta on 150,00 € lämmitettynä löylykuntoon.

Kaitajarven-tilan-perinteinen-tilaus-sauna-1Kaitajarven-tilan-perinteinen-tilaus-sauna-2Kaitajarven-tilan-perinteinen-tilaus-sauna-3

Savusauna

Kesällä 2014 valmistunut savusauna sijaitsee tilan peltojen reunalla pienen puron ja altaan reunalla. Sauna on veistetty jykevästä haapahirrestä ja se kätkee sisäänsä tilavat lauteet sekä suuren kiukaan, joiden ansiosta saunomaan pääsee kerralla jopa 10 henkeä. Saunalta lähtee portaat ja laituri lammelle, josta on hyvä pulahtaa vilvoittelemaan löylyjen lomassa. Saunan kyljessä on lisäksi lämmin pukuhuone.

Saunan pihassa on laavu, jossa iltaa voi istua pidempäänkin nuotion loisteessa makkaraa paistellen tai laavulla voidaan vuorotella myös naisten ja miesten saunavuoroja.

Saunaa vuokrataan joko pelkältään tai halutessanne voimme räätälöidä illanistujaispaketin ravintolassamme, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä saunalta.

Saunan hinta on 250,00 € lämmitettynä löylykuntoon. 

Kaitajarven-tilan-savusauna-1Kaitajarven-tilan-savusauna-kiuasKaitajarven-tilan-savusauna-laavuKaitajarven-tilan-savusauna-laituriKaitajarven-tilan-savusauna-miljoo

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %